Heeft u een woning op het oog in de regio Amsterdam? Een bouwkundige keuring in Amsterdam: ‘wat is belangrijk?’, is dan een van de eerste vragen waar u mee te maken gaat krijgen. Voordat u een woning gaat kopen is het namelijk van belang om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Dit wordt ook wel een bouwkundige inspectie genoemd en hiermee krijgt u inzicht in de bouwtechnische staat van uw woning. Op basis van de informatie die u hierbij krijgt van Schippers Bouwconsult, kunt u een goed bod uitbrengen dat aansluit bij wat de woning werkelijk waard is. Bovendien krijgt u inzicht in eventuele herstelkosten die verbonden zitten aan het verbouwen van de woning. Wilt u persoonlijk advies ontvangen over het uitvoeren van een bouwkundige keuring in Amsterdam: ‘Wat is belangrijk voor mij?’ Neem contact op met onze experts!

Aanvragen van een bouwkundige keuring in Amsterdam

Wat is belangrijk bij een bouwkundige keuring Amsterdam? Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat u na de keuring binnen 5 werkdagen het bijbehorende rapport ontvangt. Vraag de keuring dus op tijd aan als u snel een bod wilt uitbrengen! Zodra uw aanvraag binnen is gekomen, wordt er zo snel mogelijk een afspraak ingepland. Wij zullen u een specificatie sturen van de afspraak en u kunt aangeven of u zelf bij de keuring aanwezig wilt zijn. Vervolgens wordt de bouwkundige inspectie door een van onze onafhankelijk experts op een professionele manier uitgevoerd. Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit, professionaliteit en snelheid? Vraag direct een keuring aan!

Focuspunten tijdens de keuring

Het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring in Amsterdam: ‘Wat is belangrijk volgens onze inspecteurs?’ Onze inspecteurs hebben allemaal meer dan 20 jaar ervaring. Hierdoor weten zij precies waar ze op moeten letten om de keuring uit te voeren. Alle bouwkundige en installatietechnische zaken worden aan een inspectie onderworpen. Ook wordt er geïnspecteerd of de fundering nog in orde is en wordt er bekeken of onder andere de schoorstenen, kozijnen en het tegelwerk aan de richtlijnen voldoen. Daarnaast wordt er onderzocht of er asbestverdachte materialen zichtbaar zijn. Dat zijn de belangrijkste punten waar op wordt gelet. Wilt u meer weten over het uitvoeren van een bouwkundige keuring in Amsterdam en ‘Wat is belangrijk om te weten?’ Neem direct contact op met onze experts!

Bouwkundige keuring in Amsterdam: wat is belangrijk in de rapportage?

Door middel van een onafhankelijke keuring stellen wij de bouwtechnische staat van uw huis vast. Dit leidt bij u waarschijnlijk tot de volgende vraag: ‘Het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring in Amsterdam: wat is belangrijk in de rapportage?’ In het rapport dat is gebaseerd op de keuring, benoemen wij alle gebreken of tekortkomingen. Verder zijn onze rapporten ook geschikt om voor te leggen aan uw bank of verzekering. Met het oog op de NHG is dit namelijk belangrijk. Een ander belangrijk punt in de rapportage is dat wij een beeld schetsen van wat u nu en in de toekomst aan kosten kunt verwachten. Zo krijgt u dus een helder en concreet beeld van uw woning.

Bouwkundige keuring in Amsterdam: wat is belangrijk bij de pakketten?

Wij voeren het graag voor u uit: een bouwkundige keuring of bouwtechnische keuring in Amsterdam. Maar wat is belangrijk bij de verschillende pakketten? Dat is een vraag die wij graag verder toelichten zodat u een goed beeld krijgt van de focuspunten. Hierboven hebben wij u een algemeen beeld gegeven van de keuringen. Om u nog beter van dienst te zijn, hebben wij op basis van verschillende wensen drie pakketten ontwikkeld. Kiest u voor het pakket brons dan krijgt u snel inzicht in de bouwkundige staat van uw woning. Bovendien is het rapport geschikt voor het afsluiten van de Nationale Hypotheek Garantie. Dit pakket wordt vaak gebruikt als voorbereiding op een aankooptraject. Bent u geïnteresseerd in dit pakket? Plan direct een bouwkundige keuring in! 

Bouwkundige keuring zilver en goud

Naast het pakket brons kunt u kiezen voor het pakket zilver of goud voor een bouwkundige keuring in Amsterdam. Wat is belangrijk bij deze pakketten? Bij het pakket zilver worden er extra elementen meegenomen in de keuring in vergelijking met pakket brons. Zo zit er in dit pakket een fysieke kruipruimte inspectie en dak inspectie inbegrepen. Daarnaast worden ruimtes ingemeten en gaan wij vochtmetingen uitvoeren om vochtproblemen te signaleren. Bent u op zoek naar een meer uitgebreide keuring? Dan is de bouwkundige keuring goud geschikt voor u. Naast bovengenoemde werkzaamheden zullen wij een endoscopisch onderzoek uitvoeren, verbouwingsadvies en aankoop advies uitbrengen. Daarbovenop krijgt u tips voor het verminderen van uw energiegebruik. Neem direct contact op om zicht te krijgen op de bouwkundige staat van uw woning!