Bent u op zoek naar een woning in de omgeving van Hilversum? Dan vraagt u zich vast af: Een bouwkundige keuring Hilversum: wat is belangrijk? Over het algemeen is het aan te raden om eerst een bouwkundige keuring uit te voeren voordat u een woning koopt. Een andere term die hiervoor ook te gebruiken is een bouwkundige inspectie. Nadat wij deze hebben uitgevoerd heeft u een grondig inzicht in de bouwtechnische staat van uw woning. Dit helpt om het juiste bod uit te brengen, dat overeenkomt met de werkelijke waarde van de woning. Verder geeft een bouwkundige inspectie u inzicht in eventuele herstelkosten die verbonden zijn aan het verbouwen van uw woning. Heeft u behoefte aan een persoonlijk antwoord op de vraag: ‘Bouwkundige keuring Hilversum: wat is belangrijk?’ Onze experts staan u graag te woord!

 

Vraag een bouwkundige keuring aan in Hilversum

Wat belangrijk is bij het aanvragen van een bouwkundige keuring Hilversum? Het is belangrijk om de keuring tijdig in te plannen, zodat u op het tijd het rapport in handen heeft om een degelijk bod te kunnen uit brengen. Het duurt na de uitvoering van een bouwkundige keuring namelijk 5 werkdagen voordat u het bijbehorende rapport ontvangt. Zodra wij uw aanvraag binnen gekregen hebben om een keuring uit te voeren, dan gaan wij zo snel mogelijk een afspraak voor u inplannen! Via de mail krijgt u vervolgens een specificatie en is er de mogelijkheid om aan te geven of u zelf bij de keuring wilt zijn of niet. Op de afgesproken datum zullen onze onafhankelijke experts de keuring op een vakkundige wijze uitvoeren. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit, professionaliteit en een snelle werkwijze. Wilt u ook een bouwkundige keuring aanvragen? Neem direct contact met ons op!

 

Bouwkundige keuring in Hilversum: de inhoud

Vóór het uitvoeren van een bouwkundige keuring in Hilversum zoomen we in op de vraag: wat is inhoudelijk belangrijk? Tijdens de keuring letten onze inspecteurs op verschillende focuspunten. Ze hebben allemaal meer dan 20 jaar ervaring opgedaan met het uitvoeren van bouwkundige keuringen. Hierdoor weten ze exact welke zaken belangrijk zijn, bij een aankoopkeuring bijvoorbeeld. Allereerst wordt er onderzocht of alle bouwkundige en installatietechnische zaken aan de opgestelde richtlijnen voldoen. Daarnaast wordt de fundering aan een grondige inspectie onderworpen, evenals kozijnen, schoorstenen en het tegelwerk. Zien zij asbestverdachte materialen? Dan wordt daar meteen een aantekening van gemaakt en wordt dit nader onderzocht. Wilt u ook een professionele, bouwkundige keuring van uw eigen pand of een pand dat u wilt aanschaffen? Neem dan contact met ons op!

 

Bouwkundige keuring in Hilversum: de rapportage

Middels de bouwkundige keuring van uw woning krijgt u inzicht in de bouwtechnische staat. Hier zijn natuurlijk verschillende onderwerpen van toepassing, welke allemaal terugkomen in onze uitgebreide rapportage. Wij zorgen er voor dat wij een goed leesbaar rapport meegeven waarin alle gebreken of tekortkomingen overzichtelijk in zijn weergegeven. Heeft u het rapport nodig om voor te leggen aan uw bank of verzekering? Daar zijn onze rapporten ook geschikt voor! Het tweede belangrijke punt dat naar voren komt in onze rapportages is het schetsen van een toekomstbeeld. Zo krijgt u inzicht in eventuele kosten die u in de toekomst kunt verwachten. Het rapport geeft u dus een duidelijk en concreet beeld van de staat van uw woning.

 

Bouwkundige keuring in Hilversum: de pakketkeuze

Wilt u een bouwkundige keuring in Hilversum laten uitvoeren door onze experts? Bij ons kunt u kiezen uit diverse pakketten. Op basis van verschillende behoeftes hebben wij de volgende pakketten samengesteld: brons, zilver en goud. Deze splitsing van diensten zorgt ervoor dat wij u nog beter en gerichter van dienst kunnen zijn. Wilt u snel inzicht krijgen in de bouwkundige staat van uw woning? Dan is het pakket brons erg geschikt. Veel van onze klanten kiezen dit pakket om zich goed voor te bereiden op de aankoop van een woning. Het rapport dat wij meesturen is bovendien ook geschikt voor het afsluiten van de Nationale Hypotheek Garantie. Wilt u meer weten over dit pakket? Neem gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord!

 

Kiezen tussen pakketten brons, zilver of goud

Wilt u een gegronde inzicht krijgen in de bouwkundige staat van uw woning? Bekijk dan onze pakketten zilver of goud. Bij pakket zilver worden er tijdens de bouwkundige keuring extra elementen meegenomen ten opzichte van het pakket brons. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een fysieke kruipruimte inspectie en een inspectie van uw dak. Bovendien zullen wij verschillende ruimtes inmeten en voeren wij vochtmetingen uit om te bepalen of er sprake is van vochtproblemen. Missen er naar uw idee nog een aantal elementen in dit pakket? Ga dan voor pakket goud waarbij wij naast bovengenoemde werkzaamheden een endoscopisch onderzoek zullen uitvoeren. Wilt u gaan verbouwen? Dan brengen wij hier ook advies over uit en daarnaast zullen wij aankoopadvies uitbrengen. Als bonus krijgt u tips mee om het energieverbruik in uw woning te verminderen. Kies direct uw pakket naar keuze uit en krijg inzicht in de bouwkundige staat van uw woning!

 

Wat is financieel belangrijk?

Onze kennis zetten we graag voor u in en delen we graag met u in de vorm van het uitvoeren van een professionele bouwkundige keuring. Zoals hierboven is te lezen zijn hiervoor verschillende pakketten beschikbaar. U vraagt zich waarschijnlijk af of deze kosten voor een bouwkundige keuring fiscaal aftrekbaar zijn. Daar geven we u dan ook graag wat duidelijkheid over. De kosten voor een bouwkundige keuring zijn volledig fiscaal aftrekbaar van de inkomstenbelasting in het jaar van de aankooptransactie. Dat komt omdat deze kosten zijn gerelateerd aan het verkrijgen van uw woning. Financieel gezien een fijne meevaller dus! Twijfelt u nog over welk pakket het beste aansluit bij uw wensen? Neem direct contact met ons op en wij voorzien u graag van advies!