Bouwkundige meeloop-keuring Den Haag

schippers package silver minified

Wanneer een bouwkundige meeloop-keuring Den Haag?

Een bouwkundige meeloopkeuring Den Haag u zeer van pas komen wanneer u in de aanloop naar een aankoop bent! Na de oriënterende fase, wanneer u een mogelijke toekomstige woning op het oog heeft. Wanneer u duidelijkheid wenst over de bouwkundige staat, en de directe en toekomstige onderhoudsbehoefte en kosten. Als u een verbouwing wenst uit te voeren maar niet weet wat de mogelijkheden en gevaren zijn. Of wanneer u aan de hand van kennis aangaande de staat van onderhoud van het pand uw onderhandelingen zelf wenst te voeren.

In al deze gevallen kan een bouwkundige meeloop-keuring Den Haag aangeboden door een plaatselijk bekende volledig onafhankelijke bouwkundige u enorm helpen!

U kunt ook meerdere woningen bezichtigen met een van onze bouwkundigen. Zo kunt u aan de hand van onafhankelijk en objectief advies uw afweging maken en de onderhandeling opstartten bij de woning welke u het best past! Vraag naar de mogelijkheden en het scherpe (aangepaste) tarief bij enkele bezichtigingen in een dagdeel!

Bent u niet (geheel) overtuigd van de voordelen van een bouwkundige meeloop-keuring Den Haag of een Bouwkundige Keuring Den Haag? Lees dit artikel op onze blog eens: Waarom een bouwkundige keuring?

Wat is een bouwkundige meeloop-keuring Den Haag?

Een bouwkundige meeloop-keuring Den Haag is een normale bouwkundige keuring Den Haag maar dan zonder  bouwkundig rapport.

Het is een visuele bouwkundige inspectie van de woning gericht op de staat van onderhoud en de bouwkundige kwaliteit van de woning. Bij aankoop van een woning is een bouwkundige meeloop-keuring een perfect middel wanneer u bijvoorbeeld een (tweede) bezichtiging gaat doen, voorafgaand aan een eventueel bod op de woning.

Hoe werkt een bouwkundige meeloop-keuring Den Haag?

Om te beginnen is een bouwkundige meeloop-keuring Den Haag exact zoals een normale bouwkundige keuring Den Haag. Immers alle onderdelen welke tijdens een normale bouwkundige keuring Den Haag worden beoordeelt worden tevens tijdens een bouwkundige meeloop-keuring Den Haag beoordeelt.

Daarnaast worden tevens alle metingen uitgevoerd (behoudens de inmetingen van ruimten). Het enige verschil is, u ontvangt geen schriftelijke rapportage. Tijdens de bouwkundige meeloop-keuring Den Haag verteld de inspecteur u direct al zijn bevindingen.  Wat de tekortkomingen zijn. Hoe de tekortkomingen moeten worden opgelost, en wat de herstelkosten zijn.

Hoe verder na een bouwkundige meeloop-keuring Den Haag?

Na een bouwkundige meeloop-keuring Den Haag kunt u startten met de aankooponderhandelingen. Mogelijk heeft u daar dan toch een bouwkundig rapport bij nodig.

Indien u na de keuring tóch een bouwkundig rapport nodig heeft, bijvoorbeeld ten behoeve van het verkrijgen van financiering of ten behoeve van onderhandelingen dan kunt u deze alsnog afnemen. Door onze wijze van opnemen kunnen wij altijd rapport uitwerken zonder nogmaals bij de woning langs te hoeven. Wij verstrekken u dan een kortingscode welke u recht geeft op een korting van € 65,= op het tarief van de bouwkundige keuring Den Haag (pakket naar keuze) incl. rapport.

Ook een taxatie nodig?

Heeft u ten behoeve van de onderhandelingen of ten behoeve van het verkrijgen van financiering ook een (gevalideerde) taxatie nodig? Ook de (gevalideerde) taxatie van uw aanstaande woonhuis in Den Haag voeren wij graag (tegen een scherp tarief) voor u uit!

Indien u na de bouwkundige meeloop-keuring Den Haag een opdracht voor een taxatie Den Haag wenst te verstrekken dan ontvangt u tevens een kortingscode welke u recht geeft op een korting van € 65,= op het tarief.

Indien u zowel een taxatie als een bouwkundig rapport nodig heeft dan krijgt u een korting van € 130,= op het tarief van de combinatie Bouwkundige keuring en gevalideerde taxatie.

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan contact met ons op. Bellen via 0800-310 3100 is gratis. Wij staan u graag te woord!

  • Inzicht in de feitelijke kwaliteit van de woning
  • Rationele beschouwing van uw woonwensen versus de huidige staat van de woning
  • Mogelijkheden van de woning en valkuilen bij de woning (staat van onderhoud, directe en toekomstige onderhoudskosten)
  • Samenvatting bevindingen

Tijdens de meeloopkeuring Den Haag informeert de deskundige en gekwalificeerde adviseur van Schippers Bouwconsult BV u over specifieke aandachtspunten en voorziet hij u van advies. Daarnaast kan hij in een persoonlijk gesprek ingaan op bouwkundige zaken en mogelijke vragen.

Zo krijgt u een goed algemeen beeld van de woning, uw mogelijke (verbouw)plannen en aanverwante kosten en investeringen in relatie tot de huidige staat van de woning. Daarnaast ontvangt u een samenvatting van onze bevindingen. Schippers Bouwconsult is volledig onafhankelijk en objectief.

Goed om vooraf te weten:
  • Alleen aspecten die met het oog waarneembaar zijn, worden meegenomen. Onze inspecteur kan geen zaken demonteren, verwijderen of beschadigen om eventuele niet-zichtbare gebreken te constateren.
  • Indien tijdens een inspectie blijkt dat bepaalde objecten en/of gedeelten daarvan zeer moeilijk en/of niet zonder gevaar bereikbaar zijn kunnen wij deze objecten en/of gedeelten daarvan niet inspecteren.

De kosten van een meeloopkeuring bedragen € 195,- inclusief BTW.

De kosten voor de meeloopkeuring zijn onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar in het jaar van transactie. De kosten zijn namelijk gerelateerd aan het verkrijgen van de woning.

Indien u na de keuring tóch een bouwkundig rapport nodig heeft, bijvoorbeeld ten behoeve van het verkrijgen van financiering of ten behoeve van onderhandelingen dan kunt u deze alsnog afnemen. Wij verstrekken u, indien u dit vooraf met ons overlegt, dan een kortingscode welke u recht geeft op een korting van € 65,= op het tarief van de bouwkundige keuring incl. rapport.

 

*=het hier vermeldde tarief geldt voor objecten met een inhoud van maximaal 500 m3 (voor objecten met een inhoud van meer dan 500m3 kunnen wij u, op aanvraag, een scherpe aanbieding doen toekomen)

Viavia hoorde ik over Schippers Bouwconsult toen heb ik de site bekeken. De site ziet er keurig uit, waarna ik besloot een afspraak in te plannen voor een meeloop keuring. Ik wilde graag direct weten wat er in de woning speelde en had daarbij tevens een mooie mogelijkheid om nogmaals een bezoek aan de woning te koppelen, omdat ik die natuurlijk graag nog eens wilde zien. Dhr. Schippers werkt puntsgewijs, rustig en geeft heldere begrijpelijke antwoorden ook als je vragen hebt over aankoopbegeleding heeft dhr verstand van zaken.
(Roland)