banner

Hoge kwaliteit keuringen voor particulieren en bedrijven.

Koppelpoort Amersfoort 2008

Bouwkundige keuring

Heeft u na lang zoeken eindelijk de woning gevonden die geheel aan uw wensen voldoet? Laat dan eerst een bouwkundige inspecteur een bouwkundige keuring uitvoeren, voordat u het huis gaat kopen.

Meer over bouwkundige keuring
iStock 000020196386 small

Bouwtechnische keuring

Schippers Bouwconsult BV is een bouwkundig ingenieursbureau dat u uitstekend van dienst kan zijn. Onze specialisten maken graag een uitgebreid rapport van een bouwtechnische keuring..

Meer over bouwtechnische keuring
iStock 000022582902 small

Meeloopkeuring

Een meeloopkeuring is een bouwkundige keuring zonder uitgebreid bouwkundig rapport. Het is een visuele bouwkundige inspectie van de woning gericht op de staat van onderhoud en de bouwkundige kwaliteit van de woning.

Meer over meeloopkeuring
iStock 000020196386 small

Aankoopkeuring

U heeft eindelijk het huis van uw dromen gevonden. Bij het afsluiten van een lening ten behoeve van een verbouwing aan uw woning kan het zijn dat een bouwkundige keuring vereist wordt. De kredietverstrekker wil ook graag de huidige staat van het huis en eventuele verbouwingskosten weten, u natuurlijk ook! Onze specialisten helpen u hier graag bij.

Meer over aankoopkeuring
iStock 000020196528 small

NHG Keuring

Tegenwoordig kan het zo zijn dat onder andere uw bank u vraagt om een bouwkundige keuring uit te laten voeren ten behoeve van een NHG rapport. Met NHG kan een (toekomstig) huis inclusief bijkomende kosten met 100% geleend geld worden gefinancierd.

Meer over NHG keuring
Rotterdam

Opleveringskeuring

Bij een verbouwing of nieuwbouw is een officieel oplevermoment van belang, waarbij alle (zichtbare) gebreken worden genoteerd. Mocht er later onenigheid ontstaan, dan heeft u een officieel document om naar te verwijzen.

Meer over opleveringskeuring
iStock 000020196528 small

Bouwkundig onderzoek

In woningen en bedrijfspanden kunnen er regelmatig problemen ontstaan waarvan de oorzaken door de bewoner/eindgebruiker niet eenvoudig zijn te benoemen noch op te lossen. Deze problemen kunnen bestaan uit schimmelgroei, stank, slecht te verwarmen ruimten, etc. Om de oorzaken hiervan op te sporen, is het uitvoeren van een bouwkundig onderzoek noodzakelijk.

Meer over bouwkundig onderzoek
iStock 000022582902 small

Bouwkundig advies

Bij het verbouwen en onderhouden van woningen komt vaak veel kijken. Bent u op zoek naar een onafhankelijk adviseur die u van dienst is bij deze vragen? Dan bent u bij Schippers Bouwconsult aan het juiste adres.

Meer over bouwkundig advies
iStock 000020196386 small

Taxaties

Een taxatie is een waardebepaling van een object door een onafhankelijke expert. Vaak wordt een taxatierapport door een bank of andere financieringsinstelling vereist om een hypotheek op een object te kunnen verstrekken.

Meer over taxatie
iStock 000012169500 small

Schade / Contra Expertise

Dat laatste is waarom Schippers Bouwconsult BV u graag bijstaat. Hoe goed de taxatie ook wordt gedaan, de schade-expert vertegenwoordigt altijd de belangen van uw verzekering. Ze kennen de schaderegeling en polissen veel beter dan u. Het is dus een oneerlijke wedstrijd, want de beoordeling van de expert is moeilijk te controleren en lastig aan te vechten.

Meer over contra expertise
Koppelpoort Amersfoort 2008

MJOP

Een MJOP (meerjarenonderhoudsplanning) is een langetermijnplan voor het uitvoeren van noodzakelijk onderhoud aan gebouwen, terreinen en installaties. In dit rapport staat wanneer welk onderhoud plaats moet vinden en wat de kosten daarvan zullen zijn.

Meer over MJOP
Rotterdam

Voor-oplevering nieuwbouw

Bij een verbouwing of nieuwbouw is een officieel oplevermoment van belang, waarbij alle (zichtbare) gebreken worden genoteerd. Mocht er later onenigheid ontstaan, dan heeft u een officieel document om naar te verwijzen.

Meer over voor-oplevering nieuwbouw
grachten amsterdam

Kruipruimte Inspectie

Is er aanleiding tot een volledig kruipruimteonderzoek? Wilt u meer weten over de staat en conditie waarin de begane grondvloer zich bevindt? In dat geval kunnen wij u (aanvullend) een kruipruimte onderzoek aanbieden.

Meer over kruipruimte inspectie