Bouwkundige keuring Den Haag

Bouwkundige keuring Den Haag? Vast tarief zonder verrassingen!

Rapportage 5 werkdagen na inspectie    •    vanaf €295,- ALL-IN    •    Gratis asbestinventarisatie    •    NHG geschikt       •    Meeloop-keuring ook mogelijk   •    Ook te combineren met een taxatie

Waarom een Bouwkundige Keuring Den Haag?

Allereerst omdat u op zoek bent naar een eigen woning in Den Haag. U wenst ten slotte toch een dak boven uw hoofd? Een veilige thuishaven. Uw plek om te leven, te wonen of te werken. Daarnaast natuurlijk omdat u inzicht wenst in de conditie van die ene woning en inzicht wenst in de onderhoudskosten, nu en op termijn.

Voordat u besluit tot het kopen van uw woning in Den Haag zoekt u zekerheid. U heeft meerdere horror-verhalen gehoord. Ellende aangaande bouwkundige gebreken en torenhoge herstelkosten. Dat leidt tot twijfel. “Klopt het prachtige verhaal van de verkopende partij wel?” “Is de bouwkundige staat in orde?” “Is wat ik zie ook wat ik koop?”

U wilt de woning, maar daarentegen geen verrassingen achteraf. Integendeel! En u zoekt een droomhuis, geen spookhuis! Daarom zoekt u Zekerheid!

Boven alles wilt u uw onzekerheid wegnemen. En om die reden wenst u een grondig uitgevoerde bouwkundige keuring Den Haag naar de staat van de woning!

Dan is het verstandig Schippers Bouwconsult BV een Bouwkundige Keuring Den Haag te laten uitvoeren.

Wij zijn immers dé specialist in Bouwkundige Keuringen!

Onze experts zijn gespecialiseerd in bouwkundige keuringen Den Haag, daardoor krijgt u zekerheid over uw aankoop.

U kiest uw droomlokatie, wij keuren en rapporteren, u bepaalt of het inderdaad dé droomwoning is

Schippers Bouwconsult is er voor u. Wij doen een professionele inspectie. Een bouwkundige keuring Den Haag. Van binnen en buiten, van top tot teen. Daarbij komen ook de kruipruimte en het dak in principe aan bod. Natuurlijk voldoen al onze inspecties aan de bepalingen voor de aanvraag van de Nationale Hypotheek Garantie.

Een bouwkundige keuring Den Haag houdt in dat u uw woning of potentiële woning laat controleren door een bouwkundig expert. Schippers Bouwconsult BV heeft meerdere deskundigen in huis met jaren ervaring in het uitvoeren van deze keuringen. Al de onderdelen van het huis worden nagelopen. Als resultaat hiervan krijgt u het noodzakelijke inzicht in de woning waarop u uw oog heeft laten vallen. Met de bedoeling wetenschap te verkrijgen over de huidige staat en conditie maar ook over de direct en toekomstig noodzakelijke onderhoudskosten, vastgelegd in een bouwkundig rapport Den Haag.

Volledig Onafhankelijk

Schippers Bouwconsult BV is volledig onafhankelijk. Want wij hebben op geen enkele wijze een relatie of verbintenis met de verkopende partij. Immers, u heeft ons via internet gevonden en wij zijn niet aanbevolen door de verkopende partij. Onafhankelijkheid is voor ons een groot goed. Wij staan voor eerlijk en degelijk advies. U wenst namelijk een bouwkundige keuring Den Haag waar u op kunt bouwen en waar u van uit kan gaan. Schippers Bouwconsult BV is er voor u.

Wat controleren wij bij een bouwkundige keuring Den Haag?

Bij een bouwkundige keuring Den Haag inspecteren wij natuurlijk allereerst de gehele woning, daarbij hebben wij bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend, aandacht voor:

 • Staat van ramen, kozijnen en deuren (te denken valt aan conditie schilderwerk, conditie hang- en sluitwerk, houtrot aanwezig?);
 • Visuele beoordeling van de sanitaire ruimtes, zoals toilet en badkamer (onder andere conditie en hechting tegels, conditie kitwerk, ventilatie);
 • Onderzoek naar aanwezigheid van loden waterleidingen, aanwezigheid asbestverdachte materialen, risico op koolmonoxide;
 • Visuele beoordeling staat van de verwarmingsinstallatie, de elektrische installatie, het dak(*): onder andere constructie, dakbedekking en goten;
 • Staat van schoorstenen en ventilatie(kanalen);
 • Beoordeling brandveiligheid;
 • Fundering, kruipruimte(*) en de begane grond vloer;
 • Portieken en galerijen (indien van toepassing);
 • Visuele staat / conditie van het metselwerk en de gevels;
 • Inspectie interieur, zoals wanden, plafonds, binnendeuren en keuken

De inspecteurs slaan in principe geen enkel onderdeel van uw aanstaande woning in Den Haag over.

Bij een bouwkundige keuring Den Haag wordt bovendien rekening gehouden met de regionale kenmerken van Den Haag, zoals bodemgesteldheid en natuurlijke verschijnselen die van invloed kunnen zijn op de staat van de woning.

(* = van belang is te weten dat onze inspecteurs zich dienen te houden aan veiligheidsvoorschriften zoals vastgelegd in de ARBO wetgeving. Dit kan beperkingen opleveren)

Hoe gaan we te werk bij een bouwkundige keuring Den Haag?

Allereerst is het van belang dat u weet dat een bouwkundige keuring Den Haag een visuele inspectie is! Wij mogen tijdens de inspectie pertinent geen destructief onderzoek uitvoeren. Dat vraagt dus veel kennis en expertise. Wel kunnen we metingen verrichten. U moet dan denken aan vochtmetingen, infrarood onderzoek en eventueel endoscopisch onderzoek (dat laatste pas na goedkeuring van de verkoper omdat daar vaak gaten voor dienen te worden geboord).

Wij geven er de voorkeur aan om samen met u de woning te doorlopen, zodat u al uw vragen direct kunt stellen en eventuele onduidelijkheden meteen opgelost kunnen worden. Daarnaast kunnen wij tijdens en na de inspectie u van ontzettend veel informatie voorzien. Informatie die niet altijd in het rapport komt maar wellicht wel van belang voor u kan zijn.

Onze toelichting geeft u meteen een indruk van de staat van uw aanstaande woning.

Wat ontvangt u van ons na een Bouwkundige keuring Den Haag?

Na een bouwkundige Keuring Den Haag ontvangt u van ons de keuringsresultaten in een schriftelijke rapportage, een bouwkundig rapport Den Haag, opgesteld conform de NTA 8060. Een NTA is een Nederlandse Technische Afspraak. De NTA 8060 is dus een Nederlandse Technische Afspraak aangaande de Keuring bouwtechnische woningkwaliteit. Het feit dat het hier gaat om een technische afspraak betekend dat er geen verplichting is. Dientengevolge is er helaas nog onvoldoende eenduidigheid in de markt, wat leidt tot versplintering maar ook tot niet eenduidige kwaliteit.

De NTA geeft een methode om op een geobjectiveerde en eenduidige wijze de integrale technische kwaliteit van een woning vast te leggen. Het betreft een basiskeuring op basis van een visuele inspectie met eenvoudige hulpmiddelen. Op dit moment werkt een NEN-commissie aan de doorontwikkeling van de NTA 8060 richting de NEN 8060. Wanneer de NTA 8060 word omgezet in de NEN-8060 is de vrijblijvendheid over.

Omdat Schippers Bouwconsult BV is aangesloten bij de BBI (Branchorganisatie Bouwkundig Inspectiebureau’s) en omdat de bij Schippers Bouwconsult BV werkzame inspecteurs zijn opgeleid tot Integraal Woning Inspecteur ingeschreven in het register van Sertum conformeren wij ons aan de rapportagewijze welke is voorgeschreven in de NTA 8060. Vanuit de BBI ondersteunen wij mede de NEN commissie bij het doorontwikkelen van de NTA naar de NEN-norm.

Wanneer ontvangt u het bouwkundig rapport Den Haag bij een bouwkundige keuring Den Haag?

Uiteraard ontvangt u 5 werkdagen na de bouwkundige keuring of bouwtechnische keuring Den Haag een bouwkundig rapport Den Haag met daarin een overzicht van de herstelwerkzaamheden die uitgevoerd moeten worden om de staat van uw woning te optimaliseren. Ook geven we hierbij een globale kostenraming met de herstelkosten op korte en lange termijn, zodat u weet welke financiële reserveringen nodig zijn.

Sneller uw rapport nodig?

Ook als u het bouwkundig rapport Den Haag sneller nodig heeft kunnen wij u helpen! Daarom bieden we spoedprocedures aan waarbij u het bouwkundig rapport Den Haag of binnen 3 werkdagen na de dag van inspectie of binnen 1 werkdag (24 uur) na de dag van de inspectie kunt verwachten. Hieraan zijn wel meerkosten verbonden.

Meer over onze bouwkundige keuring Den Haag vindt u hier.

Liever een meeloop-keuring Den Haag (zonder rapport?)

Wanneer u wél graag een bouwkundige keuring Den Haag wenst te laten uitvoeren, maar geen rapport nodig heeft dan helpen wij u natuurlijk ook graag!

Wij verrichten dan graag een meeloopkeuring Den Haag voor u uit! Dit tegen het scherpe aanbiedingstarief van € 195,= all-in.

Wenst u dat? klik dan hier

Ook een taxatie Den Haag nodig?

Heeft u ten behoeve van het verkrijgen van financiering ook een (gevalideerde) taxatie nodig? Ook de (gevalideerde) taxatie Den Haag van uw aanstaande woonhuis in Den Haag voeren wij graag (tegen een scherp tarief) voor u uit!

Indien u zowel een taxatie als een bouwkundig rapport nodig heeft kijkt u dan eens naar onze scherp geprijsde combinatie Bouwkundige keuring en gevalideerde taxatie.

Andere locatie in Nederland?

Neem contact met ons op (via de livechat of 0800-310 3100) zodat we kunnen bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Natuurlijk kunt u ons ook een mailbericht zenden via ons contactformulier

150+ uitstekende beoordelingen

De inspecteur was kritisch, had nuttige tips en was goed op de hoogte van de laatste regelgeving.

Er kon snel een afspraak worden gepland en toch werd er ruim de tijd genomen om alles te bekijken, beoordelen en te onze vragen te beantwoorden.

ZEER vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, snel ingepland, overzichtelijk rapport ontvangen via de afgesproken termijn.

bekijk beoordelingen »

 

BeoordelingenVestigingen

Illustratie homepage 5 7

Vestiging Den Haag

Den Haag Beatrixkwartier 1

REGUS Den Haag, Beatrixkwartier
J.P. Coenstraat 7
2595 WP  DEN HAAG

T.= 0800-310 3100 (gratis)

Onze Inspecteurs in Den Haag

Welk type Bouwkundige Keuring Den Haag heeft u nodig?

 • Beoordeling bouwtechnische installaties
 • Rapportage direct en op termijn noodzakelijk onderhoud
 • NHG geschikt
 • Asbest inspectie type A (visueel)
 • Fysieke kruipruimte inspectie*
 • Fysieke Dakinspectie*
 • Inmeten van ruimten
 • Vochtmetingen
 • Verbeteradvies isolatie
 • Verbeteradvies bouwtechnische installaties
 • Endoscopisch onderzoek
 • Verbouwingsadvies
 • Aankoopadvies
Tijdelijk van
315
Voor
295
Je bespaart 8%
800+ klanten waren je al voor
Aanbod vervalt in

 • Beoordeling bouwtechnische installaties
 • Rapportage direct en op termijn noodzakelijk onderhoud
 • NHG geschikt
 • Asbest inspectie type A (visueel)
 • Fysieke kruipruimte inspectie*
 • Fysieke Dakinspectie*
 • Inmeten van ruimten
 • Vochtmetingen
 • Verbeteradvies isolatie
 • Verbeteradvies bouwtechnische installaties
 • Endoscopisch onderzoek
 • Verbouwingsadvies
 • Aankoopadvies
Tijdelijk van
425
Voor
395
Je bespaart 10%
800+ klanten waren je al voor
Aanbod vervalt in

 • Beoordeling bouwtechnische installaties
 • Rapportage direct en op termijn noodzakelijk onderhoud
 • NHG geschikt
 • Asbest inspectie type A (visueel)
 • Fysieke kruipruimte inspectie*
 • Fysieke Dakinspectie*
 • Inmeten van ruimten
 • Vochtmetingen
 • Verbeteradvies isolatie
 • Verbeteradvies bouwtechnische installaties
 • Endoscopisch onderzoek
 • Verbouwingsadvies
 • Aankoopadvies
Tijdelijk van
525
Voor
475
Je bespaart 17%
800+ klanten waren je al voor
Aanbod vervalt in

Let op! Ons scherpe tarief geldt voor vrijwel alle Nederlandse woningen, maar is gelimiteerd op een inhoud van maximaal 500 m3. Voor hele grote gebouwen (het hoge segment of zakelijk) met een grotere inhoud kunnen wij u, op aanvraag, een scherpe aanbieding doen toekomen.

De kosten voor een bouwkundige keuring Den Haag zijn onder voorwaarden volledig aftrekbaar van de inkomstenbelasting

Waarom kiezen voor een bouwkundige keuring Den Haag van Schippers Bouwconsult BV?

Schippers Bouwconsult BV is een bouwkundig ingenieursbureau dat u uitstekend van dienst kan zijn. Een bouwinspectie van Schippers Bouwconsult BV geeft u een helder, onafhankelijk en duidelijk inzicht in de huidige staat van de woning waarin u geïnteresseerd bent.

 •  Laagste prijs, ongeacht het aantal vierkante meters (tot 500 m3 inhoud)
 • vanaf 500 m3 inhoud een bescheiden meerprijs per m3 extra inhoud
 • Altijd een vlot, degelijk en bekwaam NHG geschikt rapport
 • Vast laag ALL-INN tarief (geen bijkomende kosten of andere nare verassingen achteraf!)
 • Altijd een uitgebreide rapportage 5 werkdagen na inspectie
 • Bouwkundigen op HBO niveau met meer als 20 jaar ervaring en zeer goede plaatselijke bekendheid die uw inspectie uitvoeren