banner

Schade expert

Bent u op zoek naar een schade expert? Schippers Bouwconsult is een schade expert van woningen. Wij doen dus niet aan autoschade, maar u kunt altijd bij ons aankloppen als u onverhoopt bouwschade aan uw woning heeft. Wij kunnen dan voor u nagaan hoeveel de schade bedraagt en kunnen een rapport voor u opstellen. Zo kunt u de bouwkundige schade bijvoorbeeld onderbouwen bij uw verzekeraar. Dankzij onze schade expertise kunnen we nauwkeurig berekenen wat de schade bedraagt.

Bouwschade bewijzen

Om bouwschade te bewijzen is het verstandig om een nulmeting te doen. Koopt u bijvoorbeeld een woning, dan is het aan te raden alle eventuele schade te documenteren. Door foto’s van de hele woning te maken, heeft u later meer bewijs als er ooit sprake is van nieuwe schade. Koopt u een woning? In dat geval kunnen wij ook een bouwtechnische keuring voor u doen. Wij controleren dan de algehele staat van de woning. Eventuele schade komt zo al snel aan het licht. We kunnen u ook een beeld geven van hoeveel onderhoud de woning waarschijnlijk nodig zal hebben. U krijgt dus een beter beeld van de kosten die u kunt verwachten. Wilt u een huis taxeren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard wordt er bij die taxatie ook rekening gehouden met eventuele bouwkundige schade.

Waarom een schade expert inschakelen?

Dat u in het geval van bouwkundige schade een expert inschakelt, is zeer belangrijk. Dat geldt zeker als u zelf niet verantwoordelijk bent voor de schade. In dat geval zal er vastgesteld moeten worden hoeveel de schade bedraagt. U kunt zelf wellicht een inschatting maken, maar daar zal de verantwoordelijke partij niet snel mee akkoord gaan. Logisch, want de bouwschade kan alleen nauwkeurig worden vastgesteld door een gedegen bouwkundig advies. Schippers Bouwconsult is dé schade expert voor de woning. Wij zijn dan ook in staat om de schade nauwkeurig vast te stellen. Zo kan er aan de verzekering worden aangetoond dat er sprake is van schade, voor welk bedrag en wie hiervoor verantwoordelijk is.

Laat een woning voor aankoop op bouwschade controleren

Bent u van plan om een woning te kopen? Dan is het altijd aan te raden om een bouwkundige keuring te laten doen. Zo weet u zeker dat u op de hoogte bent van eventuele bouwschade. De kosten van een bouwkundige keuring vallen erg mee. Zeker als u de kosten vergelijkt met de kosten waar u mogelijk tegenaan loopt als eventuele gebreken niet tijdig aan het licht komen. Wij bieden verschillende pakketten aan waar u uit kunt kiezen als u een bouwkundige keuring wilt laten doen.

Heeft u schade?

Bent u eigenaar van een woning of bedrijfspand waaraan schade is toegebracht en bent u het niet eens met de expert die de schade heeft opgenomen? Wordt uw schade afgewezen terwijl u het gevoel dat u recht heeft op schadevergoeding? Of is de herstelkosten calculatie onwaarschijnlijk laag en bent u van mening dat dit niet klopt? U heeft altijd recht op contra expertise waterschade of contra expertise brandschade. Ook in soortgelijke gevallen staan we u graag terzijde!

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een schade expert voor uw woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neemt u gerust contact met ons op als u nog vragen heeft over onze diensten.

Ook op onze website vindt u meer informatie over onze diensten:
Opleveringskeuring
Kruipruimte inspectie
Bouwkundig onderzoek of Bouwtechnische keuring
Taxatiekosten
Bouwkundige keuring vergelijken

Wilt u dat onze schade experts zo snel mogelijk bij u langskomen? Neemt u ook dan vandaag nog contact met ons op. Dat kunt u doen via het contactformulier op de website, maar u kunt ons ook bellen.