banner

MJOP

Een MJOP (meerjarenonderhoudsplanning) is een langetermijnplan voor het uitvoeren van noodzakelijk onderhoud aan gebouwen, terreinen en installaties. In dit rapport staat wanneer welk onderhoud plaats moet vinden en wat de kosten daarvan zullen zijn. Onze specialisten van Schippers Bouwconsult BV kunnen samen met u zo een langetermijnplan opstellen.

  • Volledig onafhankelijk
  • NHG geschikt
  • Rapport 5 werkdagen na dag inspectie
  • Kostenramingen herstel direct en op termijn
  • Hersteladviezen duidelijk en in begrijpelijke taal

Inhoud MJOP

Een beschrijving van de zaken waarvoor het onderhoud wordt gepland, vaak in de vorm van een lange lijst onderdelen waar het gebouw uit bestaat;
een tijdschema waarin de onderdelen in de tijd zijn uitgezet voor een inspectie, het onderhoud of de vervanging;
de taken (inhoudelijk) die behoren bij het vastgestelde moment in het schema waarop de taak moet worden uitgevoerd eventueel voorzien van de kostprijs voor de uitvoering van de taken, per taak.

mjop

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze experts. Graag geven zij u meer uitleg en heldere antwoorden op uw vragen. Daarna kunt u in alle rust een afgewogen beslissing nemen en ons inschakelen. Graag adviseren wij u vanaf het eerste moment om zo de grootste toegevoegde waarde voor u te realiseren. Vul onderstaand formulier in en wij er zo spoedig mogelijk op terug.

meerjarenonderhoudsplan

Neem contact op voor een offerte

    Welk bouwkundig keuring pakket heeft u nodig?