banner

Schippers Bouwconsult

Schippers Bouwconsult BV heeft een vaste ploeg van ervaren bouwkundigen die het keuringsvak verstaan. Zonder uitzondering beschikken onze inspecteurs over ruime ervaring in het keuren van woningen en kantoor- bedrijfspanden. Wij verrichten keuringen door het gehele land. Jaarlijks voert Schippers Bouwconsult rond de 1.500 bouwkundige woningkeuringen uit.

Schippers Bouwconsult BV is opgericht in 1999 door ing. Johan Schippers. Voor de start van het bedrijf deed hij HTS Bouwkunde en werkte vele jaren as bouwkundige. Via een groot aantal aanvullende opleidingen specialiseerde hij zich in de bouwkundige keuringen en taxaties. Sinds jaar en dag werkt Johan Schippers als projectmanager, adviseur en inspecteur op bouwkundige projecten.

Schippers Bouwconsult:

  • Werkt volledig onafhankelijk.
  • Levert altijd een erkende NHG-keuring en vijf werkdagen na inspectie.
  • Staat voor professionele dienstverlening tegen scherpe tarieven.
  • U krijgt altijd een eerlijk advies.
  • U weet na onze keuring precies wat u koopt!

Over Schippers Bouwconsult

Even voorstellen, een klein deel van ons team

johan schippers small1

Ing. J.C.C. Schippers (johan@schippers-bouwconsult.nl), Sr. Bouwkundig Inspecteur, en kandidaat NIVRE-RE (register expert) meer dan 25 jaar ervaring.

Ing. J.C.C. Schippers

chrit nicolaes

Sr. Bouwkundig Inspecteur met meer dan 25 jaar ervaring. Chrit opereert voornamelijk in het Zuiden van Nederland (Brabant en Limburg)

C. Nicolaes

marcel

M.P. van der Waard  (marcel@schippers-bouwconsult.nl). Marcel is Sr. Bouwkundig Inspecteur met meer dan 25 jaar ervaring. Marcel is voornamelijk in het Westen van Nederland actief.

M.P. van der Waard

kloprogge1

ir. P.C. Kloprogge (pieter@schippers-bouwconsult.nl). Pieter is Sr. Bouwkundig Inspecteur met meer dan 30 jaar ervaring.

ir. P.C. Kloprogge