Particulier

Onze dienstverlening
Welkom bij Schippers Bouwconsult BV. U bent bij ons aan het juiste adres voor een bouwkundige keuring, aankoopkeuring, NHG-keuring, bouwtechnokeuring, meeloopkeuring of bouwkundig advies. Bent u voornemens een huis te kopen of te verbouwen? Dan zijn wij u graag van dienst.

 

Schippers Bouwconsult BV is in 1999 opgericht door Johan Schippers, als bouwkundig adviesbureau. Inmiddels is Schippers Bouwconsult BV doorgegroeid naar een omvang van 4 man, allen met gedegen kennis en opleiding.

 

Naast werkzaamheden op grote projecten in vele functies zoals bouwkundig projectmanager, directievoerder, etc. kunt u Schippers Bouwconsult BV ook inzetten voor het uitvoeren van Bouwkundige Keuringen (bouwtechno keuringen, aankoopkeuringen of NHG keuringen) alsmede opleveringen, voor-opleveringen, taxaties en EPA-W maatwerk-adviezen.

 

Schippers Bouwconsult BV onderscheidt zich daarbij door snelle en gedegen dienstverlening tegen zeer scherpe tarieven en een open, eerlijke en begrijpelijke wijze van communicatie. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen!

 

Onze tarieven voor bouwkundige keuringen en meeloopkeuringen zijn ALL-IN (incl. kilometers en BTW) en gelden binnen heel Nederland.
Daar waar andere aanbieders en vergelijkingssites slechts een basiskeuring aanbieden tegen een tarief dat gemiddeld reeds ongeveer € 10 hoger ligt als ons aanbiedingstarief daar bieden wij het meest uitgebreide en voor NHG geschikte rapport (incl. kostenramingen direct noodzakelijke en toekomstig noodzakelijke onderhoudskosten) waardoor het verschil al gauw oploopt tot minimaal € 30.
Daar waar andere aanbieders oplevering van rapportages maximaal 8 werkdagen na inspectie garanderen gaan wij een stuk verder. Wij garanderen levering van uw rapportage 5 werkdagen na de dag van inspectie, en bij een spoedprocedure zelfs 1 werkdag na de dag van inspectie.
Wij trachtten de inspectie in ieder geval binnen een periode van 3 dagen na opdrachtverstrekking te laten plaatsvinden (maar zijn natuurlijk gebonden aan externe invloeden zoals de agenda van de verkopende partij) en maken ons sterk om de inspectie bij een spoedprocedure dezelfde of anders in ieder geval de dag volgend op de opdrachtverstrekking te laten plaatsvinden.
Wij verzenden onze rapportages als digitaal als PDF-file, maar op verzoek en tegen een geringe extra bijdrage kunnen wij onze rapportage tevens afdrukken, inbinden en per reguliere post aan u toezenden.
Indien u zich nog slechts aan het oriënteren bent op de markt, en u heeft een geweldig huis gezien en wilt een bod doen? Zekerheid over de bouwkundige staat van de woning is dan het eerste wat u wilt. En natuurlijk zo snel mogelijk. Zodat u met een gerust hart verder kunt gaan met de onderhandelingen en niets uw woonwens meer in de weg staat. Dan kiest u voor een meeloopkeuring. Snel, goedkoper, maar zonder rapport.
Indien u hierna tóch een rapportage nodig heeft, bijvoorbeeld  ten behoeve van het verkrijgen van financiering (met Nationale Hypotheek Garantie (NHG)) of ten behoeve van onderhandelingen dan kunt u deze alsnog via de afnemen. Wij verstrekken u indien u dit vooraf met ons overlegt dan een kortingscode welke u recht geeft op een korting van € 65,= op het tarief van de bouwkundige keuring incl. rapport.