Jumping Berestein is nog een van de weinige springconcoursen op gras en bestaat alweer ruim 10 jaar! Het vindt elk jaar plaats rond het laatste weekend van mei. Er zijn altijd leuke geldprijzen te winnen dankzij meerdere fantastische sponsors.

Op zaterdagavond wordt het concours onderbroken voor het gezellige ruiterbal. Even tijd voor ontspanning met een drankje, hapje en live-muziek.

Het concours wordt gehouden op het terrein van manege Berestein. De manege beschikt over een goede buitenbak (met Agterberg bodem) om in te springen, deze bevindt zich naast de ring. De manege heeft een gezellige kantine waar voor de innerlijke mens gezorgd wordt. Ook is er een fantastisch terras naast de kantine, met uitzicht op het parcours waar de niet-ruiters altijd graag gebruik van maken.

Er zijn mogelijkheden paarden tijdens het concours te stallen bij de manege. Informatie daarover kan ingewonnen worden bij de manege.

Organisatie
De HRJV organiseert het concours samen met Manege Berestein en de Ponyclub Berestein. En zou natuurlijk niet mogelijk zijn zonder onze geweldige vrijwilligers. Zij zijn samen met de deelnemende ruiters, elk jaar onmisbaar om er weer een succes van te kunnen maken.

Kortom een evenement dat je niet wilt missen! Voor de actuele informatie over Jumping Berestein, bekijk wat filmbeelden over het evenement via deze link!

Jumping Berestein 2016 wordt mede gesponsord door Schippers Bouwconsult BV. Wij wensen u dan ook veel plezier, en als u meedoet succes bij het springconcours Jumping Berestein!

Indien u naar aanleiding van het scannen van de QR code op onze website bent gekomen en 1 van onze diensten wenst af te nemen hebben wij nu een hele leuke aanbieding!

Bij elke afgenomen dienst ontvangt u een GRATIS privéles paardrijden voor beginners of gevorderden bij Manege Berestein!