Taxateur Den Haag voor uw taxatie Den Haag

Taxateur Den Haag voor uw taxatie Den Haag

Op zoek naar een taxateur Den Haag? Schippers Bouwconsult heeft vakkundige taxateurs Den Haag om uw taxatie Den Haag juist uit te voeren. Uw huis taxeren Den Haag doen wij tegen scherpe en vaste tarieven. Uw huis taxeren Den Haag is hierdoor onafhankelijk van de uw woning. De taxateur Den Haag levert uw rapportage na de taxatie huis Den Haag binnen 5-7 werkdagen na inspectie!

Wanneer taxaxtierapport nodig?

Als je een huis wil gaan kopen moet de waarde van het huis door een onafhankelijke taxateur worden vastgesteld. Een taxatierapport geeft een overzicht van de waarde van het huis en heb je in bijna alle gevallen nodig voor jouw hypotheekaanvraag. De bank of geldverstrekker wil weten wat de waarde van jouw (aanstaande) huis weten omdat daarop de hypotheek word gebaseerd.

Ook kunt u natuurlijk, voordat u met beidingsproces op een woning gaat beginnen, eerst een taxatie laten verrichten. Hierdoor weet u heel goed wat de woning waarop u uw oog heeft laten vallen waard is. Hierop kan u dan uw biedingsstrategie bepalen.

Waarom een NWWI gevalideerd taxaxtierapport nodig?

Bij een gevalideerde taxatie gaat het taxatierapport langs het NWWI (het Nederlands Woning Waarde Instituut). Dit instituut beoordeelt of de taxateur en het rapport aan de vastgestelde richtlijnen voldoen. Zodra het taxatierapport is goedgekeurd, krijgt het rapport een unieke code en kan de taxateur het rapport niet meer aanpassen zonder toestemming van het instituut.

Bij een hypotheekaanvraag stuurt het instituut het rapport direct naar de acceptatie-afdeling van de geldverstrekker. Alle geldverstrekkers accepteren een NWWI-taxatierapport.

Zijn alle door Schippers Bouwconsult verstrekte rapporten NWWI gevalideert?

Ja, alle door Schippers Bouwconsult BV verstrekte taxatierapporten voor woningen worden standaard NWWI gevalideerd zodat de bankinstelling deze altijd zal accepteren.

Wilt u een taxatie Den Haag door Schippers Bouwconsult laten uitvoeren?

bestel nu »
TAXATIE 1

het hier vermeldde tarief geldt voor objecten met een waarde tot € 400.000,= (voor objecten met een waarde boven € 400.000,= kunnen wij u, op aanvraag, een scherpe aanbieding doen toekomen)

Vestigingen

Illustratie homepage 5 7