banner

Wat zijn de taxatiekosten?

Dit is een van de meest gevraagde onderwerpen die voorafgaan bij een taxatie. Daarom hebben wij de prijs taxatie woning helder op onze website staan. Over het algemeen vallen de kosten taxatie achteraf vaak tegen. Dit omdat er geen heldere afspraken worden gemaakt over de kosten taxatierapport huis. Of dat er bij de kosten taxatie woning bijvoorbeeld nog een percentage van de waarde van het object zit bijgesloten. Hierdoor zijn de kosten taxatie huis voor u niet goed te voorspellen en weet u niet wat u kunt verwachten wat de kosten taxatie zijn. Uw huis taxeren kosten vallen dus vaak tegen, maar niet bij ons!

Bij Schippers Bouwconsult zijn de kosten huis taxeren vooraf al bij u bekend. De rapportage zit bij de prijs inbegrepen, dus u hoeft ook niet meer te denken aan de kosten taxatierapport woning. De taxatiekosten staan op onze website en eventuele aanvullingen op onze standaard service kunt u zelf kiezen. Zo heeft u zelf in de hand hoe hoog de taxatie huis kosten gaan uitvallen. Er zit bijvoorbeeld een klein verschil in de taxatie woning kosten, als u deze met spoed aanvraagt. Ook als u de rapportage liever per post ontvangt in plaats van de mail vallen de kosten taxatierapport huis iets hoger uit. U kunt dus de kosten taxatierapport woning naar beneden te halen door deze naar uzelf te laten mailen.

  • Volledig onafhankelijk
  • NHG geschikt
  • Rapport 5 werkdagen na dag inspectie
  • Kostenramingen herstel direct en op termijn
  • Hersteladviezen duidelijk en in begrijpelijke taal

Wat zit in bij de kosten taxatie huis?

Bij de kosten taxatie huis zit bij ons bijna alles ALL-IN. Bij het huis taxeren kosten betaald u bij ons bijvoorbeeld geen voorrijkosten. Ook zit bij de prijs taxatie woning de BTW inbegrepen. De taxatie woning kosten dekken bij ons ook de bijkomende Kadaster en recherchekosten. Ook de kosten taxatie woning die wij voor een NWWI-validatie moeten afdragen zitten in deze prijs. De taxatie huis kosten zijn bij ons dus overzichtelijk en erg duidelijk. Zoek niet verder naar andere kosten huis taxeren en bestel direct uw taxatie!

We bieden ook andere diensten aan op onze website. Kijk bijvoorbeeld eens op:
– Bouwkundig advies
– Opleveringskeuring nieuwbouw
– Bouwschade
– Kruipruimte inspectie
– Bouwkundig onderzoek
– Schade expert
– Bouwtechnische keuring
– Contra expertise
– Taxatie huis
– Bouwkundige keuring vergelijken

Wat zijn kosten taxatie huis? Lees meer over taxatiekosten

Hoe werkt het?

Schippers Bouwconsult BV heeft zich gespecialiseerd in het onderzoeken van problemen in woningen, bedrijfspanden, etc. Hiervoor beschikken wij over deskundige medewerkers, ruime ervaring en de modernste meetinstrumenten. Het geven van bouwkundig advies is één van onze specialisaties.

Wat zijn de kosten?

Vanaf begin 2014 levert Schippers Bouwconsult BV u alleen nog maar gevalideerde taxatie-rapporten. U kunt kiezen voor NWWI, TVI of Taxateurs Unie (TU) validatie. De validatiekosten verschillen per validatie-instituut en komen bovenop het taxatie tarief. Neem een kijkje op de desbetreffende websites om een keuze te maken.

De kosten voor een taxatie bedragen nu € 550,00 ALL-IN, dus zonder bijkomende kosten en het tarief geldt voor ons zeer uitgebreide en voor NHG geschikte rapport!

Ook de toeslagen voor NWWI, TVI en TU validatie vallen bij ons binnen het tarief, dit is uitzonderlijk omdat wij wel de volledige kosten die we hier benoemen moeten afdragen aan de validatie-instituten. Daardoor heeft u dus nog meer voordeel.

*=het hier vermeldde tarief geldt voor objecten met een waarde tot € 400.000,= (voor objecten met een waarde boven € 400.000,= kunnen wij u, op aanvraag, een scherpe aanbieding doen toekomen)

Goede kwaliteit welke de verwachtingen ten gevolge van de scherpe prijs overtreft.
(Raymond v.d. Goes)

Taxatierapport nodig?